Öppet hus

Just nu har vi inte några öppna hus planerade. Ni är varmt välkommen att kontakt oss om ni har några funderingar eller så kan ni göra en intresseanmälan, då kommer ni få information om skolan och när vi har olika event.

Nästa höst är ni välkommen att besöka oss på något av våra öppna hus! Om du är intresserad av vår utbildning är det ett perfekt tillfälle att få se på plats hur det fungerar. Du får se vår fina skolmiljö och kan framför allt höra med våra elever hur det är att gå på skolan. Eleverna ger en presentation av skolan och sedan leder de dig också runt för att se lokalerna, träffa lärare och få information och demonstration av vad man gör i olika ämnen, framför allt tekniken.

Kommande datum:

Datum för öppet hus kommer snart.

Är du intresserad av Hitachigymnasiet?

Är du intresserad av att veta mer, få information om öppet hus, prova-på-dagar eller vill få mer information om vad som händer på skolan så anmäl ditt intresse. Då ser vi till att du får den information du behöver.

Anmäl intresse:

Är du intresserad av att studera på ABB Gymnasiet?

Går du i 9:an och vill prova på hur det är att plugga på ABB Gymnasiet? Här kan du anmäla ditt intresse för en prova-på-dag.

Fyll i ansökan för en prova-på-dag:

Välj utbildning:

Välj önskat datum:

Genom att göra en ansöka för en prova-på-dag och därmed lämna personuppgifter till ABB Gymnasiet, godkänner du att vi samlar in och behandlar dina personuppgifter i syftet att kunna skicka riktad information med nyhetsuppdateringar och evenemang via e-post och sms. Läs mer i vår integritetspolicy.

Tack! Vi har mottagit din intresseanmälan!
Hoppsan! Något gick fel. Vänligen försök igen.